Toiminta

[ Etusivu ] [TERVAREITTI] [ Toiminta ] [ Melontavinkit ] [ Tukikohdat ] [Kurssit] [Säännöt] [ Yhteystiedot ] [ Jäsenyys ] [ Linkit ]

Kevätkokous su 19.4.2015 klo 17

Viisitoista koskihäjyä vietti kevätkokousta Kyrkösjärven viihtyisässä luontotalossa su 19.4. klo 17.

Kävimme hyvän kehityskeskustelun suuresta sääntöuudistuksesta, mukaan lukien kaverimaksu, joka hyväksyttiin kokouksessa äänin 12-3. Se tarkoittaa sitä, että muualle kuljetetusta retkikalustosta on tästä lähtien maksettava 10 euroa per päivä, jos se on otettu kaverin käyttöön. Maksu ei koske jäseniä, perhejäseniä ja koskikajakkeja. Silloinkaan ei mene maksua, kun kaveri meloo jäsenen kanssa samassa avokanootissa tai kaksikkokajakissa.

Tilit, toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunto ja vastuuvapaus hoituivat sääntömääräiseen tapaan. Toimintakertomus ja kalustoluettelo näkyvät täällä: http://koskihajyt.suntuubi.com/?cat=9&aid=3&fid=305&mid=305&c=305it).

Eija Tuomaalan ja Sari Saunamäen seuraajiksi häjyhallitukseen valittiin Suoku Sirén ja Esa Mahlamäki. Kiitokset menijöille ja onnittelut tuleville! Eija ja Sari jatkavat aktivismia halltuksen ulkopuolellakin.

Uusi Kyrkösjärven kalustovajakin katsastettin käyttöön. Todettiin, että vajan 9 alimmaista paikkaa sopii koskihäjyjen kalustolle, joten 7 ylimmäistä paikkaa voidaan antaa jäsenten kaluston säilytystilaksi.

0 kommenttia:


koskihajyt-toiminta.blogspot.com