Toiminta

[ Etusivu ] [TERVAREITTI] [ Toiminta ] [ Melontavinkit ] [ Tukikohdat ] [Kurssit] [Säännöt] [ Yhteystiedot ] [ Jäsenyys ] [ Linkit ]

Syyskouksen päätöksiä 26.10.2014

Kyrönjoen KoskiHäjyjen syyskokous päätti vuoden 2014 budjetista ja toimintasuunnitelmasta. Jäsen- ja kalustumaksuja päätettiin nostaa 5 eurolla. Vuoden 2015 maksut ovat: jäsenmaksu 40 €, kalustomaksu 35 €, perhejäsenmaksu 10 €. Hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla.

Tähtäimessä on koskihäjyilyn tason nosto vuonna 2015. Jäsenyyden vaatimuksia ja muita uusia pelisääntöjä miettii kuusihenkinen työryhmä, johon kuuluvat Esa Mahlamäki, Sari Saunamäki, Suoku Siren, Merja Suomela, Timo Forss ja Aki Martikainen. Työryhmä tekee talven aikana esityksen, jonka perusteella häjyhallitus panee kevätpuolella toimeksi.

Syyskokous sinetöi myös sen, että Kyrönjoen KoskiHäjyt lähtee Kyrkösjärven luontotalon osakkaaksi. Moni asia luontotalon ympärillä on vielä auki, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että kuulumme tuohon kuuden yhdistyksen porukkaan - varsinkin kun saamme samalla mukavan kokoisen vajan Kyrkösjärvelle.

Vuoden 2015 toimintasuunnitelma näkyy täällä: http://koskihajyt.suntuubi.com/?cat=9&aid=3&fid=301&mid=301&c=301

0 kommenttia:


koskihajyt-toiminta.blogspot.com