Toiminta

[ Etusivu ] [TERVAREITTI] [ Toiminta ] [ Melontavinkit ] [ Tukikohdat ] [Kurssit] [Säännöt] [ Yhteystiedot ] [ Jäsenyys ] [ Linkit ]

Pumppurannan ylävaja on tyhjätty!

Niin kävi, että Pumppurannan puurakenteinen ylävaja onnistuttiin 15.9.2012 tyhjämään valtavasta roinakasasta kolmelle isolle lavalle. Kiitokset kuudelletoista koskihäjylle parin tunnin tehokkaasta kökästä!
Vaja on todella tilava ja melko hyvässä kunnossa. Sotkuinen maa-aines pitää vielä vaihtaa paremmaksi. Kunnostusta kaipaa lähinnä hirsiperustus, joka on osin romahtanut ja lahonnut. Katsotaan mitä sen kanssa tehdään ajan kanssa.
Syksyn 2012 aikana on tarkoitus sopia virallisesti vajan käytöstä. Ajatus on, että toinen puoli voisi tulla koskihäjyjen käyttöön ja toinen puoli pysyä Pumppurannan päävuokralaisella, joka sai nyt joka tapauksessa paljon lisätilaa. Ties vaikka kannettaan keväällä 2013 pari isoa merikajakkia jo ylävajaan.

1 kommenttia:

Anonyymi sanoo:

Perskule sentään! Olisin kyllä tullut kökkään, jos olisin tiennyt talkoojuomaa olevan noin reilusti tarjolla! (Viittaan kuvan 3/3 vasemmassa alanurkassa näkyvään 20 litran muovisankoon, joka näyttää olevan täynnä tyhjiä oluttölkkejä.) JU


koskihajyt-toiminta.blogspot.com